Waarom Evaluatiebureau?

Het Evaluatiebureau Publieke Gezondheid maakt gemeenten sterker. Dat doen we met kwalitatief hoogstaand evaluatieonderzoek naar het effect van beleid en interventies. Hiermee kunt u als beleidsprofessional onderbouwde beslissingen nemen op het gebied van publieke gezondheid die een gefundeerde basis voor de toekomst vormen.

De medewerkers van het Evaluatiebureau hebben zich gespecialiseerd in evaluatieonderzoek en vertegenwoordigen alle relevante disciplines. Ook onze samenwerking binnen AGORA en met universiteiten waarborgt een hoge kwaliteit. Tijdens evaluatieonderzoek maken we gebruik van eigen, lokale en (sub)regionale data. Dit zorgt ervoor dat wij altijd nauwkeurige en actuele informatie tot onze beschikking hebben.

Het Evaluatiebureau maakt daarnaast gebruik van een combinatie van praktische onderzoeksmethoden. Omdat alle kennis in huis is (en blijft!), kunnen wij de opdrachtgever volledig ontzorgen. Een heldere rapportage zorgt voor een praktisch en begrijpelijk eindresultaat. Wij leggen een goed verband tussen onderzoek, beleid en de praktijksituatie. Deze aanpak resulteert erin dat de essentiële aansluiting met de praktijk behouden blijft.

Bovenstaande maakt dat het Evaluatiebureau efficiënt en verrassend betaalbaar te werk kan gaan. Wij hebben geen onderaannemers nodig, profiteren van de basisdienstverlening, hebben geen winstoogmerk en gebruiken zoveel mogelijk eigen data.

Kortom: het Evaluatiebureau Publieke Gezondheid

  • maakt gemeenten sterker
  • heeft de meeste kennis
  • houdt het praktisch
  • is betaalbaar