Bel ons: 088 - 443 37 05Contact

Waarom Evaluatiebureau?

Het Evaluatiebureau Publieke Gezondheid maakt gemeenten sterker. Dat doen we met kwalitatief hoogstaand evaluatieonderzoek naar het effect van beleid en interventies. Hiermee kunt u als beleidsprofessional onderbouwde beslissingen nemen op het gebied van publieke gezondheid. Beleidsbeslissingen die een gefundeerde basis voor de toekomst vormen.

De medewerkers van het Evaluatiebureau hebben zich gespecialiseerd in evaluatieonderzoek en vertegenwoordigen alle relevante disciplines. Tijdens evaluatieonderzoek maken we gebruik van eigen, lokale en (sub)regionale data. Bovendien werken we nauw samen met universiteiten.

Het Evaluatiebureau maakt daarnaast gebruik van een combinatie van praktische onderzoeksmethoden. Omdat alle kennis in huis is (en blijft!), kunnen wij de opdrachtgever volledig ontzorgen. Een heldere rapportage zorgt voor een begrijpelijk eindresultaat. 

Bovenstaande maakt dat het Evaluatiebureau efficiënt en verrassend betaalbaar te werk kan gaan. Wij hebben geen onderaannemers nodig, profiteren van de basisdienstverlening, hebben geen winstoogmerk en gebruiken zoveel mogelijk eigen data.

Het Evaluatiebureau: