Bel ons: 088 - 443 30 00Contact

Ingrid Coenen - van der Burg

  • Naam: Ingrid Coenen - van der Burg (1956)

  • Functie: Manager

Ingrid gelooft sterk in de meerwaarde van het Evaluatiebureau voor de beleidsmakers in de publieke gezondheid. Ze wil van het Evaluatiebureau een geoliede organisatie maken waar gemeenten terecht kunnen voor advies over, begeleiding bij en uitvoering van evaluatieonderzoek. In een tijd van slinkende budgetten zijn goed gefundeerde besluiten over gezondheidsinterventies onmisbaar. Medewerkers motiveren en faciliteren, dat drijft Ingrid in haar werk.

  • Specialisaties: Het aansturen, ondersteunen en faciliteren van de medewerkers van het Evaluatiebureau zodat zij de diverse activiteiten die in het Evaluatiebureau plaatsvinden optimaal kunnen uitvoeren.
      
  • Scholing: Inservice Verpleegkunde A, VO Management in de zorg, 2e graads lerarenopleiding Verpleegkunde, Bedrijfskunde, INK auditor, daarnaast diverse trainingen in projectmanagement, financieel management en veranderkunde.
     
  • Ervaring: Sinds 2006 werkt Ingrid als manager van het Kennis en Expertise Centrum en Academische werkplaats AGORA bij de GGD Noord- en Oost-Gelderland. Daarvoor heeft zij 26 jaar in Ziekenhuis Rijnstate gewerkt. Eerst als Spoedeisende hulpverpleegkundige en vanaf 1992 als manager Spoedeisende hulp, poliklinieken, endoscopie en secretariaten. Ingrid is vanaf het begin als manager betrokken geweest bij de oprichting van het Evaluatiebureau (in 2009).

Contactgegevens
E-mail: i.coenen@evaluatiebureau.nl.
Telefoon: 088 - 4433 352.
Aanwezig op: ma, di, wo, do en vr.